ARCHI armaturen, óók voor de kleine praktijk ideaal

 


Praktijk Borninkhof bestaat sinds 2004  en is gevestigd in St. -Oederode. Als Neuromusculair triggerpoint therapeut werken wij met een specialisatie in triggerpointtherapie en dry needling. 

Al vanaf het ontstaan van de praktijk werken wij vanuit een totaalvisie van de mens. Klachten kunnen vanuit meerdere invalshoeken aangepakt worden. Belangrijk is de behandeling te kiezen die bij de cliënt op dat moment het beste aansluit. Ook psychosociale en omgevingsfactoren worden, indien nodig, in de behandeling meegenomen. U krijgt een therapeut die met persoonlijke aandacht staat voor u en uw klacht.

De praktijk Borninkhof is door Lumosec Lighting voorzien van een designarmatuur, type BLORE opbouw. Het geïnstalleerde BLORE designarmatuur is rond met een open centrum en heeft een doorsnede van 70cm. Het armaturen is uitgevoerd in de lichtkleur 4000 Kelvin, de kleur van de behuizing is RAL9006 fine patern (een hele lichte korrel in de coating). De aansturing van het armatuur gaat door middel van een draadloze schakelaar welke is contact staat met een ontvanger in de behuizing van het armatuur (ChessWise mesh netwerk toepassing).

De ARCHI design armaturen zijn ideaal als verlichting voor winkels, verlichting voor scholen, verlichting voor kantoren, verlichting voor showrooms en als verlichting voor vides.

 

Is uw interesse in de ARCHI designverlichting en wellicht in onze andere (design) verlichting gewekt? Vraag gerust onze ARCHI architectural lighting catalogus aan in boekvorm (of download deze online).  Voor vragen of opmerkingen, mail ons op info@lumosec.nl of bel ons op 085-401 73 95.

 

Praktijk Borninkhof met BLORE 70cm design armatuur gependeld

Praktijk Borninkhof met BLORE 70cm designarmatuur gependeld

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

No Comment

Comments are closed.