Verlichting appartementen

Appartementen

De route van een bewoner van een appartementencomplex loopt van de hoofdingang, via de brievenkasten, de lift of trappenhuis en een gang naar het appartement. Ook de berging en de parking wordt regelmatig gebruikt. Het optimaal verlichten van deze ruimten is nodig om de veiligheid en het zicht te verhogen.

>> meer over appartementen

Verlichting gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Patiënten in een ziekenhuis en revalidatiecentrum of ouderen in een zorginstelling zijn gebaat bij goed licht. Het welzijn wordt bevorderd en de oriëntatie binnen de verkeerszones wordt verhoogd. Ook voor medewerkers binnen ziekenhuizen, verzorgings- en verpleeghuizen is het juiste licht van groot belang om met uiterste concentratie de patiënt te kunnen helpen.

>> meer over gezondheidszorg

Industrie verlichting

Industrieel

In de industrie is het van groot belang dat verlichtingsoplossingen voldoen aan de hoogste eisen. Omdat wij weten dat elk type industrie weer andere eisen stelt hebben wij led armaturen welke geschikt zijn voor de gehele industrie. Lumosec produceert en levert led verlichting-oplossingen met een hoge lichtopbrengst en een lange levensduur.

>> meer over industrieel

Verlichting kantoren

Kantoren

Het verrichten van bureau werkzaamheden vergt uiterste concentratie. Het op de juiste wijze verlichten van het bureau, de vergaderruimte, gangen en overige ruimten bevorderd de concentratie en geeft meer energie. De verlichtingsoplossingen en lichtregelsystemen van Lumosec helpen de werknemers om de beste resultaten te behalen.

>> meer over kantoren

Verlichting in klaslokaal

Onderwijs

Verlichting binnen onderwijsinstellingen speelt een cruciale rol. Naast het bevorderen van de prestaties en de communicatie tussen leerlingen en leerkrachten is veiligheid een aspect om aandacht aan te geven. Voor ons is het een uitdaging om het juiste licht te creëren voor betere resultaten en veiligheid op uw school.

>> meer over onderwijs

Verlichting gymzaal

Sportfaciliteiten

Sporten is beleven! Of het nu gaat om het squashen, het gymen in een gymzaal, een volleybal- of een zaalvoetbalwedstrijd in een sporthal, de verlichting is essentieel. Het beste licht voor de sporter creëren, verlichting welke niet verblind, verlichting welke “ballproof” is en verlichting met de juiste kleur.

>> meer over sportfaciliteiten